• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

En riktigt rolig hockeyvecka

6 oktober 2014 14:30

Förra veckan hade vi över tio tusen besökare i Coop Norrbotten Arena när vi tillsammans fick se härliga och spännande matcher mot både Frölunda och HV71. Det är helt enkelt så att Hockey är bäst live; på plats med sina vänner.


Och till dessa bägge matcher hade vi två arrangemang som vi skulle vilja lyfta fram lite ytterligare eftersom de varit två positiva aktiviteter riktade till många som kanske aldrig varit på hockey av högsta klass tidigare.

Studenternas Dag

På onsdagen arrangerade vi Studenternas Dag tillsammans med upp mot 300 studenter från LTU. En del av dem samlades i vår Sportsbar för en bit mat innan matchen och en annan del valde att nyttja ett annat erbjudande och förstärka LuleåFans under matchen.

Från Luleå Hockey fick vi ett mycket positivt gensvar på den här aktiviteten och tänker genomföra den igen senare under säsongen – då med målsättningen att få ännu flera studenter på plats.

En bra sak att känna till för alla studenter på LTU är att vi erbjuder studentrabatt till alla våra matcher – förutom när vi möter Skellefteå eller spelar i SM-slutspelet – mot uppvisande av studentlegitimation eller mecenatkort i biljettluckan på Coop Norrbotten Arena:

  • Sittplats för 150 kr
  • Ståplats för 50 kr (gäller endast kåranslutna studenter)

Kidzday - ytterligare en succé

Kidzday är överlägset ett av våra roligaste arrangemang på hela säsongen. I lördags var det första tillfället och det kryllade av förväntansfulla unga hockeyfans som hade roligt från det att de fick en godispåse vid entrén till att de bland annat ansiktsmålats, träffat lejonet från Leos Lekland och sett matchen som Johan Forsberg avgjorde med sina mål i slutperioden.

Nästa Kidzday är planerad till lördagen den den 17 januari. Och det går redan nu att köpa Kidzpaketen till den matchen – notera att erbjudandet gäller ALLA sittplatser i hela arenan.

  • 1 vuxen och 1 barn, 200 kr
  • 1 vuxen och 2 barn, 250 kr
  • 1 vuxen och 3 barn, 300 kr
  • 1 vuxen och 4 barn, 350 kr

Vill man gå oftare än så – då kan det vara bra att känna till att Luleå Hockey erbjuder familjebiljetter till alla sina hemmamatcher. Det är sittplatser på kortsidan som erbjuds och de kostar då 150 kr för vuxen och 100 kr för barn. Barn under 6 år som sitter i förälders knä kommer in utan kostnad.