• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Tung förlust borta mot MODO

1 mars 2018 21:12
SDHL

Luleå Hockey/MSSK förlorade kvällens bortamatch mot MODO med 5-0. Hemmalaget fick en bra start och red sen på den vågen hela matchen.


MODO var det hetare laget i den första perioden där gästerna hade svårt att få spelet att stämma. Hemmalaget gick också till pausvila med en ledning, Olivia Carlsson sökte sig fri framför kassen, fick pucken från Katilyn Tougas och sköt in 1-0 när matchklockan stod på 08:43.

Norrbottningarna lyfte upp sitt spel i den andra perioden som blev tempostark med mycket böljande spel, det var även en period med mycket kamp och känslor. En hel del utvisningar blev det också och det var MODO som utnyttjade det bäst, halvvägs in på matchen pricksköt Celine Tedenby in 2-0 i powerplay. Och två minuter före pausvilan smet en puck olyckligt förbi Maria Omberg i gästernas kasse och hemmalaget gick till pausvila med en 3-0 ledning.

Hemmalagets effektivitet stannade inte av i den tredje perioden, Jenelle Kohanchuk slog in 4-0 på en retur i numerärt överläge, och Jenelle fixade sen också slutresultatet 5-0.