• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Juniorsamarbete med Brooklyn Tigers

11 augusti 2017 15:07

Luleå Hockey och Brooklyn Tigers är överens om ett samarbete kring sina juniorspelare för den kommande säsongen. Det innebär att spelare från de bägge lagen kan bli aktuella för träning och matcher i det andra laget vid skador, sjukdomar eller för att inspirera spelarna.


– Det känns jättebra att vi kommit överens mellan Luleå Hockey och Brooklyn Tigers om hur vi skall samarbeta kring våra juniorlag till den kommande säsongen. Det kan handla om att Luleå Hockey har spelare som behöver spela igång sig efter skada tillsammans med oss eller att vi vid skador och sjukdom bidrar med spelare från Brooklyn som kan vara med på LHF:s träningar och matcher under säsongen, säger Lars Bäckström ordförande i Brooklyn Tigers.

– Att vi nu fortsätter samarbetet från tidigare säsonger känns som ett bra första steg för samarbetet kring juniorspelare i Luleå. Vi är överens mellan Luleå Hockey, Brooklyn Tigers och Sunderby SK att vi under säsongen skall jobba fram en mer långsiktig vision för hur det skall se ut med juniorverksamheten i hela Luleå för 5-10 år framöver, vilket kommer vara oss alla till nytta, säger Urban Wikberg, junioransvarig i Luleå Hockey.