• Huvudsponsorer

Tor 28 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Tor 05 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Tor 26 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)
Tor 16 Nov  (1 match)
Lör 18 Nov  (1 match)
Tis 21 Nov  (1 match)
Tor 23 Nov  (1 match)
Lör 25 Nov  (1 match)
Tor 30 Nov  (1 match)
Lör 02 Dec  (1 match)
Tor 07 Dec  (1 match)
Lör 09 Dec  (1 match)
Tis 19 Dec  (1 match)
Tor 21 Dec  (1 match)
Tis 26 Dec  (1 match)
Tor 28 Dec  (1 match)
Lör 30 Dec  (1 match)
Tis 02 Jan  (1 match)
Tor 04 Jan  (1 match)

Olausson om dröminledningen

16 september 2017 21:11
Nyhet

Lagkapten Niklas Olausson öppnade målskyttet för säsongen när han på matchens första avslut satte 1-0 genom att runda målvakten och lägga in den i öppen kasse. Sedan assisterade han även Johan Harju på ett snyggt PP-mål.


Vad säger du om drömstarten, mål på matchens första avslut?
– Personligen var det underbart att få utdelning direkt och att dessutom få göra ett riktigt snyggt mål, även om jag i ärlighetens namn blev ännu gladare när Cehlin satte sin straff och vi vann matchen med 4-3. Det är trots allt segrarna som räknas, det har man lärt sig med åren.

Vad säger du om powerplay i kväll, två mål där för LHF?
– Vi spelar riktigt bra i båda PP-linorna. De gör ett fantastiskt mål med förarbete från Petter och Hishon och sen Hedman som sätter 3-0. Sen gör vi själva ett snyggt mål, där Harju framför allt gör en stark prestation när han vrider upp den och sätter den. I dom lägena är han kanske bäst i ligan, han är stor, stark och har alltid kunnat göra mål.

Hur skönt var det att effektiviteten håller i sig från försäsongen?
– Väldigt. Det kommer vara jätteviktigt för oss även längre fram, för det kommer att komma perioder under säsongen där det inte riktigt stämmer i numerära överlägen och då kan det vara bra att kunna gå tillbaka och se vad man gjorde rätt när målen kom.

Vad är hemligheten till ett bra PP?
– Puck på bladet och snabba pass. Då kommer man till slut hitta en spelare som är ledig, eftersom man trots allt har ett numerärt övertag. Vi skapade många lägen i spelformen i kväll och även fast vi fick in två så hade vi kunnat göra ännu flera mål, så det känns bra för framtiden.

Avslutningsvis, hur var det att spela inför kvällens publik?
– Det var rysningar, det kändes som det var jättelänge sen jag fick vara med om det. Kan vi ha det här trycket under säsongen så kommer vi tillsammans med vårt hårda jobb vara oerhört svårslagna på hemmaplan.