• Huvudsponsorer

Rebecca Stenberg återvänder

29 mars 2017 10:15
SDHL

Luleå Hockey presenterade på onsdagen i en direktsändning av #lhflive att forwarden Rebecca Stenberg återvänder hem till Luleå Hockey/MSSK igen och att hon skrivit på för två säsonger.


Den 24-åriga Piteå-tjejen Rebecca Stenberg har på sina 6 säsonger i SDHL gjort imponerande 252 poäng på 223 grundserie- och slutspelsmatcher. Hon har de två senaste säsongerna varit med och vunnit SM-guld, 2016 med LHF/MSSK och 2017 med Djurgården.

Fredrik Glader, sportchef/tränare

– Det känns riktigt kul att Rebecca, som norrbottnisk spelare och en av de hetaste spelarna från vårens SM-slutspel, vänder hem till Luleå Hockey/MSSK igen efter sitt guldäventyr i Stockholm. Hon kommer att bidra mycket till vårt lag med sin spelskicklighet och sin stora tävlingsinstinkt. Vi vet precis vad vi får i Rebecca och målsättningen är att hon skall ta en OS-plats för Sverige kommande säsong.

Rebecca Stenberg

– Det skall bli jätteroligt att komma hem till Norrbotten igen. Jag har haft ett jättebra år i Stockholm och känner att jag har utvecklats både som hockeyspelare och människa under den gångna säsongen. Sedan är det extra speciellt att återigen få spela för Luleå Hockey som är det lag som jag följt i SHL sedan jag var liten och växte upp i Piteå.