En riktigt rolig hockeyvecka

Publicerad: 2014-10-06 14:30

Förra veckan hade vi över tio tusen besökare i Coop Norrbotten Arena när vi tillsammans fick se härliga och spännande matcher mot både Frölunda och HV71. Det är helt enkelt så att Hockey är bäst live; på plats med sina vänner.

Och till dessa bägge matcher hade vi två arrangemang som vi skulle vilja lyfta fram lite ytterligare eftersom de varit två positiva aktiviteter riktade till många som kanske aldrig varit på hockey av högsta klass tidigare.

Studenternas Dag

På onsdagen arrangerade vi Studenternas Dag tillsammans med upp mot 300 studenter från LTU. En del av dem samlades i vår Sportsbar för en bit mat innan matchen och en annan del valde att nyttja ett annat erbjudande och förstärka LuleåFans under matchen.

Från Luleå Hockey fick vi ett mycket positivt gensvar på den här aktiviteten och tänker genomföra den igen senare under säsongen – då med målsättningen att få ännu flera studenter på plats.

En bra sak att känna till för alla studenter på LTU är att vi erbjuder studentrabatt till alla våra matcher – förutom när vi möter Skellefteå eller spelar i SM-slutspelet – mot uppvisande av studentlegitimation eller mecenatkort i biljettluckan på Coop Norrbotten Arena:

  • Sittplats för 150 kr
  • Ståplats för 50 kr (gäller endast kåranslutna studenter)

 

Kidzday - ytterligare en succé

Kidzday är överlägset ett av våra roligaste arrangemang på hela säsongen. I lördags var det första tillfället och det kryllade av förväntansfulla unga hockeyfans som hade roligt från det att de fick en godispåse vid entrén till att de bland annat ansiktsmålats, träffat lejonet från Leos Lekland och sett matchen som Johan Forsberg avgjorde med sina mål i slutperioden.

Nästa Kidzday är planerad till lördagen den den 17 januari. Och det går redan nu att köpa Kidzpaketen till den matchen – notera att erbjudandet gäller ALLA sittplatser i hela arenan.

  • 1 vuxen och 1 barn, 200 kr
  • 1 vuxen och 2 barn, 250 kr
  • 1 vuxen och 3 barn, 300 kr
  • 1 vuxen och 4 barn, 350 kr

Vill man gå oftare än så – då kan det vara bra att känna till att Luleå Hockey erbjuder familjebiljetter till alla sina hemmamatcher. Det är sittplatser på kortsidan som erbjuds och de kostar då 150 kr för vuxen och 100 kr för barn. Barn under 6 år som sitter i förälders knä kommer in utan kostnad.

 
LHF - DIF
Torsdag 16 oktober 19:00
Coop Norrbotten Arena
biljett

Missa inte kompispaketet!

Gå på match tillsammans med dina kompisar.

Köp 5 sittplatser för 750 kr (150 kr/st) till matchen mot Djurgården den 16/10.

Gör det enkelt redan nu på biljett.luleahockey.se

Och ni klär er så klart i rött!

LHF - OHK
Onsdag 22 oktober 19:00
Coop Norrbotten Arena
biljett

 

Föreningserbjudande

Ungdomslag om minst 10 deltagare kan alltid köpa sittplatser för 100 kr/st.

Det gäller bara att man bokat i förväg, fått bekräftelse och kommer tillsammans i lagets matchtröjor / lagdressar eller annat som visar att man hör samman som ett lag.

Ett perfekt upplägg för alla ungdomslag som är i stan för att spela matcher och som vill passa på att kolla när Luleå Hockey spelar i SHL.

Klicka för att boka redan nu.

LHF - MODO
Fredag 24 oktober 19:00
Coop Norrbotten Arena
biljett

Glödhet After Work

Fredagen den 24/10 när vi möter Modo Hockey kommer det vara glödhet After Work i Coop Norrbotten Arena igen.

Härlig After Hockey

Efter matchen är det återigen dags för After Hockey. En härlig fortsättning på kvällen som förra tillfället lockade över 100 besökare som lyssnade på livemusik och hade kul tillsammans medans man planerade resten av den kvällen.

 
Biljetter

Det är alltid billigast och enklast att välja din egen plats på biljett.luleahockey.se.

Vill du hellre besöka våra biljettombud är du välkommen till LHF:s Kundcenter på Coop Norrbotten Arena, Kulturens Hus i Luleå, Coop Forum Storheden eller Acusticum i Piteå.

Biljettluckan på arenan öppnar alltid två timmar före nedsläpp.