• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Fredrik Glader inför helgens hemmamatcher

8 december 2017 11:46
SDHL

Då var det dags för sista rycket innan juluppehållet för Luleå Hockey/MSSK, innan jultomten kommer på besök tar man sig an SDE och AIK på hemmaplan.


Förra helgen spelade Luleå Hockey/MSSK ett dubbelmöte mot MODO Hockey där facit blev 4 inspelade poäng av sex möjliga. Det blev först en seger på bortaplan med 1-0 som följdes upp med en 3-2 förlust efter förlängning dagen efter i Coop Norrbotten Arena.

– Bortamatchen är vi riktigt nöjda med, speciellt med det defensiva spelet och spelet utan puck som var klockrent. Hemmamatchen började vi bra och borde ha avgjort då vi hade 2-0 och bud på fler mål. Men vi var inte ödmjuka nog och släppte in dem i matchen, vi slarvade i defensiven och spelet utan puck och blev straffade för det, säger tränaren Fredrik Glader.

Luleå Hockey/MSSK har tidigare under säsongen mött SDE och AIK två gånger om och då har det blivit betryggande segrar för norrbottningarna.

– Vi kommer att vara det spelförande laget så det gäller att vi ser upp för kontringar, sen har bägge lagen spetsspelare som vi får hålla ett öga på. Vi ska jobba konsekvent med vårt spel, åka mycket skridskor och kontrollerat ta in pucken i offensiv zon, då kommer vi att pressa tillbaka dem. Vi har jobbat mycket med försvarsspelet i veckan på det vi inte gjorde bra i den senaste matchen, säger Glader.