• Huvudsponsorer

Omark tillbaka i Luleå Hockey!

19 februari 2014 15:25

Spekulationerna och förhoppningarna har varit starka och många – men nu är det till vår stora glädje klart att 27-årige Linus Omark återvänder till Luleå Hockey som en förstärkning inför SHL-avslutningen och det kommande SM-slutspelet.


Linus kom från Övertorneå till hockeygymnasiet i Luleå för snart 10 år sedan och har från det tagit sig vidare till spel i bland annat VM, KHL och NHL.

Linus Omark, forward - Det känns jättebra att jag nu fått chansen att komma hem till Norrbotten igen för att spela inför familj, vänner och alla andra som håller på Luleå Hockey och som en extra krydda tillhöra samma lag som min kusin ”Hento”.

– Mina förhoppningar med det här valet är så klart att vinna SM-guld med Luleå Hockey – men jag vet samtidigt att det inte är någon lätt uppgift och att resan dit kommer vara lång.

– Det har varit riktigt kul att se hur så många som har engagerat sig och visat att de verkligen velat att jag skulle spela för Luleå Hockey igen. Så fortsätt gärna med det genom att fylla ”coopen” under resten av säsongen så att vi kan få en härlig avslutning tillsammans!

Lars ”Osten” Bergström, Sportchef - Det känns väldigt glädjande att vi åter igen får se Linus Omark i Luleå Hockeys färger som den genuina norrbottning han är. Han befinner sig i en mycket bra ålder i sin karriär och har skaffat sig stor erfarenhet från spel med både landslag och i världens alla bästa ligor. Så Linus kommer med sina kvaliteter att bli ytterligare en viktig pusselbit för våra möjligheter att nå våra drömmars mål.

30 år i Eliten Den 4 mars är det exakt 30 år sedan Luleå Hockey avancerade till Elitserien. Detta kommer firas högtidligt när man spelar hemmamatch mot Modo på dagen exakt 30 år senare.