• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Tillsammans till #lhf30k

2 februari 2018 12:20
Nyhet

Av grundserien återstår det sex hemmamatcher i SHL och på dessa vill vi snitta över 5000 besökare för att ge laget bästa möjliga förutsättningar inför SM-slutspelet. Med drygt 30000 besökare på dessa matcher kommer vi även kunna överträffa publiksiffran från förra säsongen.


För att åstadkomma #lhf30k behöver vi din hjälp, dels genom att du kommer på hemmamatcherna som återstår av säsongen men även att du hjälper till att sprida information om matcherna till dina kollegor, vänner och övriga bekanta.

Först ut är lördagens hemmamatch mot Djurgården. En match som dessutom är Fansens Dag och BDA-orkestern kommer spela för att höja stämningen ytterligare.

Sista hemmamatchen före OS-uppehållet är nästa torsdag mot Brynäs. Då behöver vi allt stöd vi kan få utifrån att det är ett lag som vunnit tre av tre möten mot oss den här säsongen och det vill vi ordna till mot en potentiell slutspelsmotståndare.

Efter OS har vi dubbla hemmamatcher där vi erbjuder 3 sittplatsbiljetter för endast 300kr – så se till att prata ihop dig med dina vänner och planera in matcherna redan nu. Köp biljetterna till bästa pris via biljett.luleahockey.se.

Till hemmamatchen lördag 3/3 mot Malmö är det Kidzdaypriser på ICA Maxi Familjeläktare - så det blir en perfekt start på Sportlovet för er som vill göra något kul med barnen.

Avslutningen på hemmaplan sker sedan fredag 7/3 för LHF/MSSK mot MODO och dagen efter i SHL när vi skall följa upp bortasegern mot Skellefteå före nyåret med ännu en fullpoängare mot västerbottningarna.

När vi fixar #lhf30k kommer vi att inför SM-slutspelet skicka ut ett unikt erbjudande slutspelserbjudande till alla som har säsongskort eller har köpt sina biljetter till dom här matcherna via biljett.luleahockey.se. Så vänta inte för länge med att skaffa dina hockeybiljetter!

Återstående hemmamatcher
- Lördag 3/2 kl 18:00, Luleå Hockey – Djurgården
- Torsdag 8/2 kl 19:00, Luleå Hockey – Brynäs IF
- Lördag 24/2 kl 18:00, Luleå Hockey – Växjö Lakers
- Torsdag 1/3 kl 19:00, Luleå Hockey – Mora IK
- Lördag 3/3 kl 15:15, Luleå Hockey – Malmö Redhawks
- Onsdag 7/3 kl 19:00, Luleå Hockey/MSSK – MODO Hockey
- Torsdag 8/3 kl 19:00, Luleå Hockey – Skellefteå AIK