• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Idag 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Fördel LHF/MSSK i kvarten mot Brynäs

1 mars 2017 21:41
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann kvällens kvartsfinalmatch mot Brynäs med 3-1. Det var dock hemmalaget som tog en tidig ledning, men gästerna malde sen på, dominerade spelet och vände tillslut matchen.


Brynäs fick den drömstart som man behövde och ville ha, redan efter en minut bröt man en passning i offensiv zon där sen Felicia Meyer sköt in 1-0. Det var sen LHF/MSSK som ägde spelet resten av den första perioden samtidigt som hemmalaget hade ett par giftiga kontringslägen, men två bra målvakter gjorde att inga fler mål föll i rond ett.

Gästerna dominerade spelet i den andra perioden, man skapade mängder med målchanser men det där sista lilla fattades och Sara Grahn i Brynäs-kassen utvecklades till ett spöke för norrbottningarna. Men halvvägs in på perioden kom tillslut en utdelning och det i powerplay, Emma Eliasson avlossade ett skott från sin backposition som hittade nätet och gav 1-1 tack vare bra trafik framför kassen. 1-1 stod sig perioden ut och helt öppet inför den tredje trots att bortalaget dominerat spelet så långt.

LHF/MSSK fortsatte dominera spelet även i den tredje perioden, man skapade chanser och lyckades pricka ribban två gånger på kort tid. Periodens tredje ramträff kom halvvägs in på den och det var Jenni Hiirikoski som sköt, men den gången studsade pucken till Michelle Karvinen som enkelt stötte in ett rättvist 1-2 mål. Fyra minuter senare utökade gästerna sin ledning i ett vackert anfall, Emma Nordin släppte ut pucken till Henriette Sletbak på högerkanten som hittade Michelle Karvinen som rusade mot mål och styrde in 1-3. Bortalaget stängde sen matchen och lyckades freda sitt mål då hemmalaget i slutet spelade sex mot fyra.

Fördel Luleå Hockey/MSSK i kvartsfinalserien mot Brynäs och nu har man till helgen två chanser på sig att ta en plats i semifinal.