• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Savolainen om helgens matcher

11 december 2017 14:53
SDHL

Luleå Hockey/MSSK spelade i helgen de sista matcherna innan juluppehållet och det blev sex inspelade poäng av sex möjliga.


I lördags besegrade man SDE med 5-0 i Coop Norrbotten Arena, men det var först i den tredje perioden som målskyttet lossnade. Och i söndags blev det uddamålsseger mot AIK med 2-1 i LF Arena, även i den matchen tog det ett tag för norrbottningarna att hitta nätet.

– Vi fokuserade mycket på spelet i egen zon då vi inte var nöjda med det i förra matchen, men det gjorde att vi lite glömde bort hur vi ska göra i offensiv zon. Men vi behöll tålamodet och målskyttet lossnade tillslut. Insatsen i helgen var hyfsad och vi tog sex poäng vilket såklart är det viktigaste, jag vet att vi kan bättre men det kommer, säger backen Ronja Savolainen.

Så här summerar hon lagets insats så här långt in på säsongen.

– Jag tycker vi har gjort en bra insats hittills, alla i laget ger 100% i varje träning och match. Jag tror också att vi kommer att bli bättre och bättre ju längre säsongen lider, det blir bra nu med juluppehåll där alla får vila, äta gott och umgås med familjen.

Savolainen ska fira jul med familjen hemma i Finland, men innan det väntar en 5-nationsturnering i Finland och direkt efter matchen mot AIK packade hon tillsammans sina finska landslagskollegor grejerna i bilen och körde hela vägen till Rauma för att samlas med landslaget.

– Det var en lång resa men det gick bra. Det ska bli roligt, vi är många i truppen så det gäller att visa vad man kan. Extra kul att Japan är med då det är sällan vi möter dem och det ska bli intressant att se hur vi står oss mot dem.