• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

LHF-Juniorer till landslaget

2 november 2017 14:01
Landslag

Gustav Willman Borvik är uttagen till Norges Team 20-lag, Marek Korencik till Slovakiens Team 20-lag och Simon Jellus till Slovakiens Team 17-lag.


Gustav Willman Borvik kommer att möta sin lagkamrat Marek Korencik då Norge och Slovakien drabbas samman i en turnering. Och för Simon Jellus väntar en spännande turnering som ska spelas i hans hemstad Puchov.

– Det kommer att bli helt fantastiskt, vi har aldrig tidigare haft en turnering i Puchov då det är en liten stad så hela min familj och många av mina vänner kommer att se matcherna på plats. Några av de bästa i laget kunde inte komma, men det ger nya spelare chansen så vi får se hur det går. Vi möter Frankrike, Tyskland och Schweiz så det blir roliga matcher, säger Jellus.

Simon som kom till Luleå redan förra säsongen trivs bra i laget och hos värdfamiljen han bor hos.

– Jag trivs jättebra hos min värdfamilj, när jag inte spelar hockey umgås jag väldigt mycket med dem och vi hittar på mycket saker att göra tillsammans. Vi har blivit väldigt goda vänner och dem har också varit och hälsat på mig i Slovakien. I laget trivs jag också kanonbra, det är trevliga lagkamrater och ledare så jag känner mig väl omhändetagen. Förutom att umgås med familjen och spela hockey så gör jag även en del skolarbete från Slovakien.