• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Karvinen om helgens matcher, klubbrekordet och milstolpen

26 november 2017 17:30
SDHL

Det blev en riktig succé helg för Luleå Hockey/MSSK, förutom sex poäng och 13-1 i målskillnad slogs det klubbrekord och en imponerande milstolpe nåddes.


I fredags blev det målkalas när Brynäs besegrades med 8-0 inför 1240 åskådare i Coop Norrbotten Arena.

– Med tanke på uppladdningen hade vi extra energi i laget och vi ville bjuda på ett bra spel. Vi gjorde en jättebra match och höll uppe spelet i 60 minuter, säger forwarden Michelle Karvinen.

I lördags tog det lite längre tid att spräcka målnollan men tillslut blev det ändå en betryggande 5-1 seger i LF Arena.

– Det är alltid lite tufft när man vunnit stort dagen före och det inte var lång tid mellan matcherna, Brynäs ändrade också sitt spel lite och backade hem mer vilket gjorde det svårt för oss att få in det där första målet. Men vi pratade ihop oss efter den första perioden och det blev bättre, vi hade också hela tiden bra tålamod och visste att om vi bara fortsätter med vårt spel kommer målen att trilla in, vilket de gjorde.

Karvinen som i helgen slog två klubbrekord tillsammans med Jenni Hiirikoski och gjorde själv sitt 200:e poäng i Luleå Hockey/MSSK säger så här om de bedrifterna.

– Jag tycker det är lite jobbigt att prata om mina egna prestationer, det har ju mycket att göra med de jag spelar med och hela laget. Min första känsla är ju att laget lyckats, inte bara jag. Men det är klart att det är en bra känsla personligen att kunna hjälpa laget vinna matcher. Jag är otroligt glad och stolt över att få spela med den här klubben, det Luleå Hockey gör för damhockeyn är stort.