• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Vinn Jackpotten med Harju!

25 november 2016 10:29

Varje vecka kan du som håller på Luleå Hockey vara med och spela på trav tillsammans med Johan Harju och våra juniorledare. Dom har varsitt system som du lätt kan bli delägare i för endast 100kr.


Johan Harju är den i omklädningsrummet som har bäst koll på travet och det är därför naturligt att vår lagkapten sätter ihop ett system för ATG Tillsammans varje vecka.

– Igår började jag kolla lite granna på startlistorna och idag efter värmningen blir det att fundera lite ytterligare innan det sedan är dags att göra finjusteringarna just före raden lämnas in samma dag som V75:an avgörs, förklarar Johan Harju.

Eftersom det ofta är så att loppen går samtidigt som vi spelar våra matcher på lördag så har Johan ett eget sätt att ändå behålla spänningen när det är dags att se hur systemet har presterat.

– Om jag själv spelar match så ser jag alltid till att jag kan se loppen i efterhand och då kollar jag på dom som om det vore live. På så sätt får man den där spänningen som man vill åt av att spela på travet.

Utöver Johan så har vi även två väldigt inbitna travfantaster i utvecklingschef Ulf Engman och J18;s huvudtränare Jens Själin som turas om att sätta ett system för ungdomsverksamheten. Med denna information är det dags för dig att välja vilket av systemen eller kanske rent av båda som du vill satsa på och bli en vinnare tillsammans med.

Jackpot V75 Solvalla lördag 26 november

43 miljoner kronor till en ensam vinnare med 7 rätt. Vad skulle du säga om att vara med och dela detta tillsammans med Luleå Hockey?

Så här fungerar andelsspel på ATG Tillsammans

Du betalar din andel från ditt ATG-konto. Har du inget ATG-konto, registrerar du det här. När systemet är inlämnat skickas kupongen till dig via mail. Du kan också se kupongen på ATG Tillsammans-sidan efter inlämning.

Eventuell vinst på systemet betalas ut direkt till ditt ATG-konto strax efter att omgången är avslutad.

Nu kör vi! Köp din andel här