• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Idag är det Kidzday!

2 december 2017 11:00
Nyhet

Idag är det familjefest i Coop Norrbotten Arena. Kidzday och Superlördag med hemmamatcher i både SHL och SDHL - det vill du inte missa!


Lördagsgodis till 500 första barnen
Entrén till Coop Norrbotten Arena öppnar redan kl 13:15 och då får de 500 första barnen en påse lördagsgodis från Fazer och det finns en möjlighet att avnjuta kidzdaybuffé i Luleå Hockeyrestaurangerna.

Härliga aktiviteter för alla barn
Fram till matchstart finns det massor med roliga aktiviteter för våra yngsta besökare. Max bjuder på ansiktsmålning, Teknikens Hus är på plats, maskotarna för Luleå Hockey och Leos Lekland ställer upp på kramar och bilder med alla barn.

Tomten & Teddybjörnar
Dessutom är Tomten på plats och tar emot önskelistor från alla barn + att spelarfruarna sätter igång med försäljningen av björnar till årets Teddybear Toss.

Tagga till och vinn matchtröja
Vill du dessutom ha chansen att vinna en matchtröja så gäller det att ta en rolig bild, lägga ut på Instagram och tagga med #lhfkidzday så väljer vi sedan ut en vinnare.

Autografer och toppmatch för LHF/MSSK
Efter SHL-matchen är det autografskrivning på plan 2 och LHF/MSSK tar sig an MODO Hockey i ett toppmöte i SDHL. Och till den matchen är det fri entré för alla som haft biljett till SHL-matchen.

Det finns fortfarande biljetter kvar!
Missa inte denna härliga hockeylördag som dessutom är en Kidzday. Biljetterna hittar ni på biljett.luleahockey.se och sittplats kostar endast 150 kr/vuxen och 50 kr/barn i våra olika paket.