• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Blogg: Fortsatt stolta över LHF/MSSK!

13 mars 2017 11:11
Blogg

Nu när Luleå Hockey/MSSK har avslutat sin säsong så är det många känslor. Vi är alla ledsna över att tjejerna inte fick chansen att spela ännu en SM-final inför en fullsatt hemmaarena. Det hade vi varit värda efter en mycket bra säsong.


Vi glömmer inte att laget vann serien överlägset. I semifinalen mötte vi sedan ett bra HV71 som lyckades vinna två tuffa matcher på straffar. Det innebär att ytterligare två av våra SHL-kollegor nu får den stora glädjen att arrangera SM-finaler för damer. Något som förhoppningsvis kommer inspirera ytterligare föreningar att öka satsningen på sina damlag. Vi är mycket angelägna att hela SDHL fortsätter att utvecklas och att tjejer i hela landet får bättre förutsättningar för sin idrott.

Hela föreningen är enormt stolta och glada att vi har sådana underbara förebilder inom LHF/MSSK. Spelare och ledare som varje dag gör ett enastående jobb med att öka hockeyintresset. För att vara goda förebilder så krävs det inte att man vinner guld varje år. Det räcker med att de fortsätter vara sig själva och att de i enlighet med föreningens GPS sprider Glädje, Passion och Stolthet kring vår förening och idrott.

Avslutningsvis, ett stort TACK till spelare och ledare som gör oss alla så stolta. Och ett stort TACK till alla våra vänner, partners och fans som helhjärtat stöttar vår fokuserade satsning. Nästa säsong kommer vi alla att brinna av revanschlust.