• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Uddamålsförlust borta mot HV71

3 februari 2018 16:27
J20

Luleå Hockeys J20-lag förlorade dagens bortamatch mot HV71 med 3-2. Gästerna tog ledningen i början av den tredje perioden, men hemmalaget lyckades vända på steken.


Det blev en jämn och fartfylld förstaperiod där bägge lagen skapade chanser, endast ett mål föll dock och det gjordes av Luleå. Lucas Jidenius tog sig igenom HV71-försvaret med fin skridskoåkning och fina händer och han hittade sen Jesper Juntto framför kassen som sköt in 0-1.

Det var hög fart och jämt spel även i den andra perioden, men det var mer tillknäppt och det skapades mindre chanser än i den första. Mittperioden såg också ut att bli mållös men minuten före pausvilan skickade Simon Holmström in 1-1 från slottet med en backhand.

49 sekunder in på den tredje perioden satte Lucas Jidenius 1-2 till gästerna på ett friläge efter att ha fått ett perfekt diagonalpass från Christoffer Björk. En stund senare fick hemmalaget spela fem mot tre, och precis när Luleå fick in sin fjärde man pricksköt Simon Holmström in 2-2. 11:05 in på perioden kom också 3-2 till HV71 där Max Wennlund var sist på pucken efter en blixtsnabb kontring. Norrbottningarna kämpade sen hårt för att kvittera men hemmalaget höll undan, en tung förlust i en jämn match som lika gärna hade kunnat sluta med tre poäng.