• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Thomasson och Dufåker om helgens matcher

19 november 2017 20:26
J20 J18

Luleå Hockeys J20-lag förlorade lördagens derby borta mot Skellefteå med 4-3 efter straffar och J18-laget besegrade Härnösand på hemmaplan med 9-1.


– Jag tycker vi gjorde en bra match och det var en rolig sådan att spela, vi följde vår gameplan och jobbade väldigt hårt och täckte mycket skott. Första perioden var jämn sen tycker jag vi var bättre i andra, tredje och i förlängningen men det blev tyvärr torsk efter straffar, säger forwarden Nils Thomasson.

Nils som blev tvåmålskytt i matchen säger så här om sin egen insats i derbyt.

– Vår femma spelade bra och hade bra kemi, jag fick fina passningar så det var bara att trycka in dem. Det har gått bra för mig senaste tiden, får mycket förtroende och då kommer också bra självförtroende.

Oliver Dufåker som noterades för två poäng i storsegern mot Härnösand säger så här om lagets och sin egen insats.

– Jag tycker vi gjorde en riktigt bra match, vi gick aldrig ner oss som vi brukar göra ibland då vi möter lag som vi ska slå. Vi följde vår gameplan i 60 minuter helt enkelt. Personligen gick det också bra, vi hade bra lir i kedjan där vi skapade många långa anfall. Det ska bli kul nu att spela klart serien och efter jul får möta lite andra lag där det bara är riktigt tufft motstånd, säger forwarden.