• Huvudsponsorer

Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Idag 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar

"Tre viktiga poäng i slutspelsjakten"

1 mars 2018 21:23
SHL

Luleå Hockey närmar sig kvartsfinalstrecket med stormsteg och under tisdagen tog man tre nya poäng. Detta efter att norrbottningarna nollat Mora IK på hemmaplan i en match som slutade 3-0.


Luleå Hockey tog tre viktiga poäng i jakten på en direktplats till kvartsfinal då man hemmabesegrade Mora IK under tisdagskvällen men det satt hårt inne. Matchen var nämligen mållös under första halvan där gästerna Mora visade bättre intensitet och vann även med det de flesta närkamperna.

En vunnen närkamp resulterade dock i matchens första mål då Johan Harju forecheckade framgångsrikt framför gästernas mål, fick pucken till Patrick Cehlin som dundrade in 1-0. Och med den ledningen med sig till paus lyckades hemmalaget hämta ny kraft och i den tredje perioden säkrade man så segern. Stekhete Emil Larsson följde upp sitt hattrick från den förra omgången med en måldubbel mot Mora varav det andra målet kom på straffslag.

3-0 till Luleå Hockey alltså som i högsta grad är med i racet om att nå sjätteplatsen i tabellen som ger en direktplats till kvartsfinalerna.