• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Jubel till slut i hemmapremiären

16 september 2017 20:37
SHL

Det blev en hemmapremiär med många ansikten för Luleå Hockey. Norrbottningarna drog först ifrån till 3-0 men fick se gästerna kvittera i den tredje perioden. Hemmapubliken fick dock jubla till slut då Luleå Hockey vann matchen 4-3 efter straffar.


Snacka om att Luleå Hockey och hemvändande Niklas Olausson fick en drömstart på hemmapremiären. På det första skottet för norrbottningarna säsongen 2017/18 så gjorde lagkaptenen mål då han läckert rundade målvakten efter en fin passning från Patrick Cehlin. Och det skulle komma mer från Olausson. I den andra perioden hittade han fram till Johan Harju som snurrade runt fram till skottläge och trädde upp pucken i bortre krysset till 3-0. Innan dess hade Anton Hedman gjort 2-0 - även det i powerplay - och det var klang och jubel i Coop Norrbotten Arena.

I slutet av den andra perioden gav dock Luleå Hockey motståndarna Örebro fingret och gästerna tog hela handen. Reducerat 3-1 knappt två minuter från pausvilan och strax efter också 3-2 vilket sedan blev 3-3 i början av den tredje perioden. Matchen fick dock ett lyckligt slut men det skulle krävas straffar för ett avgörande. Väl där visade både Einar Emanuelsson och Patrick Cehlin kyla med varsitt straffmål samtidigt som Joel Lassinantti var omutlig i målet och 4-3 efter straffar till Luleå Hockey alltså.