• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan

Rösta LHF i Nordic Bet Fan Awards

4 april 2017 09:30
SHL

Att Luleå Hockey har ett grymt stöd från supporterhåll är ingen nyhet - därför känns det naturligt att LuleåFans har fyra nomineringar till Årets fan, Årets tifo och Årets assist. Så in och rösta på våra nominerade!


I varje kategori finns det 10 nominerade och vilka som går till final avgörs av dig och och alla andra som röstar via SHL-bloggen. Efter denna första omröstning nollställs allt den 12 april när de tre främsta bidragen i varje kategori gör upp i en finalomröstning.

Lämna din röst nu!

ÅRETS FAN
Mattias "Zelo" Sehlberg - hockeysveriges populäraste mustasch, vilket gjort honom till ett givet inslag i varje C More-sändning med Luleå Hockey.

– Zelo står upp för sitt Luleå i alla lägen. Han är alltid på plats på matcherna, men ser även många träningar. Zelo andas Luleå Hockey!

ÅRETS TIFO
Där Älven Möter Hav - Grym flagga från hemmapremiären mot Skellefteå, den täckte hela H-läktaren och satte ribban för ännu en bra tifo-säsong.

Sandström 1019 - Ytterligare ett värdigt tifo från LÅ Ultras som gav Sandströms SHL-rekord precis den inramning som det förtjänade.

ÅRETS ASSIST
Lirare On Tour - våra tågälskande fans som stöttar Luleå Hockey runt om i hockeysverige. I Leksand fick de till och med låna spelarbussen.

”Luleås resande fans reser de längsta bortaresorna i hockeysverige och stöttar alltid laget 100% i med- och motgång. De är lagets sjunde spelare!”

Vill du stötta framtida tifon i Coop Norrbotten Arena så kan du lämna ett tifobidrag via Swish: 123 389 6289 eller Swedbank 8201-6, 964 800 079-3