• Huvudsponsorer

Rösta LHF i Nordic Bet Fan Awards

4 april 2017 09:30
SHL

Att Luleå Hockey har ett grymt stöd från supporterhåll är ingen nyhet - därför känns det naturligt att LuleåFans har fyra nomineringar till Årets fan, Årets tifo och Årets assist. Så in och rösta på våra nominerade!


I varje kategori finns det 10 nominerade och vilka som går till final avgörs av dig och och alla andra som röstar via SHL-bloggen. Efter denna första omröstning nollställs allt den 12 april när de tre främsta bidragen i varje kategori gör upp i en finalomröstning.

Lämna din röst nu!

ÅRETS FAN
Mattias "Zelo" Sehlberg - hockeysveriges populäraste mustasch, vilket gjort honom till ett givet inslag i varje C More-sändning med Luleå Hockey.

– Zelo står upp för sitt Luleå i alla lägen. Han är alltid på plats på matcherna, men ser även många träningar. Zelo andas Luleå Hockey!

ÅRETS TIFO
Där Älven Möter Hav - Grym flagga från hemmapremiären mot Skellefteå, den täckte hela H-läktaren och satte ribban för ännu en bra tifo-säsong.

Sandström 1019 - Ytterligare ett värdigt tifo från LÅ Ultras som gav Sandströms SHL-rekord precis den inramning som det förtjänade.

ÅRETS ASSIST
Lirare On Tour - våra tågälskande fans som stöttar Luleå Hockey runt om i hockeysverige. I Leksand fick de till och med låna spelarbussen.

”Luleås resande fans reser de längsta bortaresorna i hockeysverige och stöttar alltid laget 100% i med- och motgång. De är lagets sjunde spelare!”

Vill du stötta framtida tifon i Coop Norrbotten Arena så kan du lämna ett tifobidrag via Swish: 123 389 6289 eller Swedbank 8201-6, 964 800 079-3