• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Säsongen fick ett snöpligt slut

18 mars 2017 14:30
J20

Luleå Hockey förlorade dagens avgörande åttondelsfinal borta mot Frölunda. Efter tre mållösa perioder och en mållös förlängning fick matchen avgöras på straffar och där drog hemmalaget det längsta strået.


Den första perioden blev betydligt mer avvaktande om man jämför med matchen igår. Det var inte lika högt tempo och kanske det berodde på att det är vinna eller försvinna för bägge lagen som gjorde att man ville säkra upp i defensiven. Det var spelmässigt ganska jämt där dock hemmalaget skapade flest målchanser, men Filip Gustavsson i Luleå-kassen såg till att perioden blev mållös.

Även den andra perioden blev ganska avvaktande där lagen fokuserade på att inte göra några misstag. Gästerna hade två chanser i numerärt överläge men lyckades inte utnyttja det och även rond två blev mållös.

Den tredje perioden blev likt de andra två väldigt avvaktade där det mest var en kamp där ute på isen. Bortalaget fick ett gyllene läge att avgöra matchen då man fick ett powerplay fyra minuter före full tid, men Frölunda redde ut det och matchen gick till sudden.

Även den tio minuters långa förlängningen blev mållös och i straffläggningarna var hemmalaget effektivare och knep en plats i kvartsfinal.