• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Luleå Hockey fick inte hål på Skellefteå

8 mars 2018 21:18
SHL

Luleå Hockey visade upp ett bländande anfallspel i derbyt hemma mot Skellefteå AIK och dominerade matchen långa stunder. Tyvärr fick man inte hål på gästerna och föll med minsta möjliga marginal, 0-1.


Luleå Hockey hade verkligen inte hockeygudarna med sig i torsdagens derby mot Skellefteå. Norrbottningarna visade upp ett kvickt och kreativt anfallsspel och långa stunder spelade man faktiskt ut gästerna efter noter. Och chanser hade man i massor men dessvärre så hade man oerhört svårt hitta pricken över i: e i avsluten. I den andra perioden hade man bland annat en lång sekvens där man i samband med och efter ett powerplay parkerade i Skellefteås zon i nästan fem minuter.

Men det ville sig inte för norrbottningarna och istället kunde gästerna göra 0-1 halvvägs in i den tredje perioden och det resultatet stod sig resten av matchen. Noll poäng innebär att Luleå Hockey med en omgång kvar att spela inte kan nå sjätteplatsen i tabellen och får istället rikta in sig på att vinna hemmafördel i åttondelsfinalerna som inleds nästa vecka.