• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Nordberg och Wikström inför helgens matcher

17 november 2017 19:56
J20 J18

Luleå Hockeys J20-lag spelar på lördag ett stekhett derby borta mot Skellefteå och J18-laget tar sig an Härnösand på hemmaplan.


– Vi är sjukt laddade inför matchen imorgon eftersom vi känner ett revanschsug från våra tidigare matcher då vi förlorat. Därför har vi jobbat med att höja nivån på våra träningar, mer fart och mer snabba avslut. Vi känner att vi måste jobba ännu hårdare och vara ett jobbigt lag att möta, ett lag som spelar hårt framför motsåndarens mål, säger forwarden Alfons Nordberg.

– Alla i laget tycker att det ska bli kul att få dra igång med matcherna igen och vi ska gå in och köra stenhårt i alla matcher som är kvar. Efter förlusten mot Timrå sist så kändes det bra att vi fick ett uppehåll för jag tror att alla kände sig väldigt trötta och slut. Nu har vi tränat bra och är taggade att få komma igång igen. Vi har tränat mycket forecheck under uppehållet och nu i veckan har vi nött en del med powerplay och boxplay, säger forwarden Axel Wikström.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.