• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan

Klart med ny junioransvarig

28 mars 2017 14:30
j20 j18 j16

Luleå Hockey presenterade på tisdagen i #lhflive att Urban Wikberg blir ny junioransvarig i Luleå Hockey och att huvudtränare för föreningens tre juniorlag blir Jens Själin, Michael Lindgren och Stefan Andersson.


Urban Wikberg har de tre senaste säsongerna varit huvudtränare för Luleå Hockeys J16-lag och tar nu rollen som junioransvarig i Luleå Hockey. Det innebär att Urban blir ansvarig för föreningens tre elitlag på juniorsidan och att han därmed kommer jobba tätt tillsammans med Stefan ”Skuggan” Nilsson och Ulf Engman i Luleå Hockeys sportsliga ledning.

Samtidigt presenterades även vilka som kommer vara huvudtränare för föreningens tre juniorlag kommande säsong. Jens Själin tar över efter efter Stefan Hedlund som ansvarig för J20-laget. Michael Lindgren går från assisterande för J20 förra säsongen till huvudtränare för J18-laget och Stefan Andersson följer med U15-laget när de blir Luleå Hockey J16 kommande säsong.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

– Det känns jättebra att vi kunnat anställa Urban Wikberg som ny junioransvarig för Luleå Hockey. Med sitt driv för ungdomshockey och utvecklingen av både spelare och ledare så passar han mycket väl in på de kriterier som vi ställde upp inför rekryteringen. Urban kan dessutom vår juniorverksamhet mycket bra efter sina säsonger i föreningen och är rätt person att driva utvecklingen vidare.

Urban Wikberg, juniorsansvarig

– Det känns både som en spännande och rolig utmaning att ta mig an rollen som junioransvarig i Luleå Hockey för jag har aldrig trivts så bra i en förening tidigare. Vi har ett grymt råmaterial i våra spelare, så det viktigaste blir att fortsätta jobba med deras fortsatta utveckling. Samtidigt kommer vi även att se över våra lokaliteter för att skapa ännu bättre förutsättningar för utveckling och att finjustera våra träningar så att vi alla kan ta nästa steg.

– Samtliga av våra huvudtränare på juniorsidan kommande säsong är både ambitiösa och duktiga tränare. Jens Själin har gjort fem säsonger som tränare i Luleå Hockey och är väl inarbetad i föreningen. Michael Lindgren gjorde ett bra arbete som assisterande i J20 den gångna säsongen och har många spännande influenser från sin tid i Nordamerika. Och att Stefan Andersson följer med sin grupp från U15 till J16 känns naturligt efter det att han gjort ett mycket bra jobb med sin grupp sedan han flyttade upp till Norrbotten för några säsonger sedan.