• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Karvinen om kvartsfinalerna

5 mars 2017 17:17
SDHL

Luleå Hockey/MSSK är klara för semifinal efter att ha vunnit två raka matcher mot Brynäs i kvartsfinalen. Det blev seger med 3-1 på bortaplan som man sen följde upp med en 1-0 seger hemma i Coop Norrbotten Arena.


Det var två liknande matcher där det var LHF/MSSK som dominerade spelet, men Sara Grahn i Brynäs-kassen storspelade och norrbottningarna fick i bägge matcherna vänta länge tills utdelning kom. Men tillslut malde man ner sina motståndare och tog en plats i semifinal.

– Det var tuffa matcher men vi hade hela tiden tålamod och visste att vi tillslut skulle få utdelning om vi fortsatte som vi gjorde. Det är klart att vi blev lite frustrerade av att inte få in pucken så det var en otroligt härlig känsla och även en lättnad då vi gjorde målet i slutminuten som tog oss till semifinal. Vi har lärt oss mycket av detta, Sara Grahn gjorde det jättebra i målet men vi behöver spela mer slutspelshockey, ha mer trafik framför kassen och vara hetare på returerna, säger forwarden Michelle Karvinen.

Det var ett ordentligt drag på ståplats och 1029 åskådare i Coop Norrbotten Arena som såg LHF/MSSK knipa en semifinalplats.

– Vi är så otroligt tacksamma varje gång vi får spela på hemmaplan inför en sådan fantastisk publik, vi känner verkligen att det är som vår sjätte spelare som ger oss den energi vi behöver och vill ha. Det känns som vi har hela Norrbotten med oss och det är en härlig känsla, säger Karvinen.