• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Masiello till Björklöven på lån

20 april 2017 14:05
Herr

Luleå Hockey lånar ut unge målvaktstalangen Oscar Masiello till Björklöven kommande säsong. "Det här blir ett perfekt läge för mig att prova vingarna på seniornivå", säger Masiello om att få spela i Hockeyallsvenskan till hösten.


Målvaktstalangen Oscar Masiello lånas ut till Björklöven över säsongen 2017/18.
– Oscar har tagit nya kliv som målvakt säsong efter säsong och nu känner vi att det är dags för honom att ta nästa steg, säger Luleå Hockeys General Manager Stefan ”Skuggan” Nilsson.
– Oscar behöver speltid och det här blir en perfekt chans för honom att utvecklas i en bra liga.

Masiello kom till Luleå Hockey för spel i juniorlagen inför säsongen 2013/14 och var den gångna säsongen en av tre målvakter i norrbottningarnas herrlag. Nu väntar alltså spel i Hockeyallsvenskan kommande säsong.
– Det är självklart bra att få prova vingarna på seniornivå. Jag har ju spelat matcher i J20 de senaste åren så det ska bli kul att prova på spel i Hockeyallsvenskan, säger Masiello som kommer försäsongsträna hos Luleå Hockey för att sedan ansluta till Umeåklubben i augusti.
– Det blir en perfekt lösning. Fysupplägget vi har med Petter Pettersson är riktigt bra så jag tror att förberedelserna kommer vara på topp inför äventyret i Björklöven.