• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Noll poäng i tajt match för Luleå Hockey

19 december 2017 21:16
SHL

En storspelande hemmamålvakt stod i vägen då Luleå Hockey föll med uddamålet borta mot HV71 under torsdagskvällen i en match som slutade 3-2.


Luleå Hockey inledde piggt och hade bud på mål i början av den första perioden men en utvisning tio minuter in i matchen ledde till ett avbrott i norrbottningarnas jakt på öppningsmålet. Istället kunde hemmalaget HV71 spräcka målnollan sekunder efter att gästerna blivit fulltliga.

I den andra perioden var det hemmalaget som inledde bäst och fick också med sig 2-0 men efter tolv spelade minuter kom den så viktiga reduceringen då Karl Fabricius styrde in ett skott från Oscar Engsund. Målet gav gästerna luft under vingarna och fyra sekunder från pausvilan tryckte Emil Larsson in pucken till 2-2 och matchen var helt öppen inför den tredje perioden.

Väl där drog hemmalaget det längsta strået och gjorde det matchavgörande målet fem minuter från slutet. Norrbottningarna saknade inte målchanser och hade det inte varit för en storspelande Fredrik Pettersson-Wentzel i hemmalagets mål så hade det säkerligen blivit poäng för Luleå Hockey men inte ikväll.