• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Målfest i Kiruna

4 december 2016 14:26
SDHL

Luleå Hockey/MSSK följde upp fredagens målfest i Malmberget med ett nytt målkalas då man tog emot Djurgården Hockey i Kiruna under söndagen. Matchen slutade 5-0.


LHF/MSSK är stekheta och under söndagen - då man tog emot Djurgården Hockey i Kiruna - följde man upp fredagens 11-0-match med en ny fin prestation. Hemmalaget spräckte nollan efter 03:03 och det var #33 Michelle Karvinen som slog till än en gång. Fem minuter senare slet sig Anja Stiefel loss och satte LHF/MSSK rejält i förarsätet då hon ökade på till 2-0.

Blytunga 3-0 kom redan i den andra minuten av den andra perioden genom Michelle Karvinen som gjorde sitt sjunde mål för helgen. Innan andra pausvilan hann man även med att göra både 4-0 och 5-0 genom den finska duon Ronja Savolainen och Christa Alanko.

I den tredje perioden så kämpade och slet sedan utespelarna för att hjälpa Wilma Lantto att hålla nollan. Precis som i fredags då inlånade Tindra Holm gjorde sin SDHL-debut så gjorde LHF/MSSK: s unge målvakt sin första match i högsta serien och gjorde det med bravur. Målvakt och laget fredade kassen på bästa sätt och matchen slutade 5-0.