• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Viktigt om parkering vid våra matcher

18 januari 2018 10:30
Nyhet

Det är väldigt viktigt att man som besökare vid våra hemmamatcher väljer att parkera på anvisade platser och inte parkerar på vägar, trottoarer eller andras förhyrda parkeringar.


Det handlar dels om allmän framkomlighet men även om säkerhet för de som rör sig i trafiken runt våra matcher och för utryckningsfordon som behöver kunna ta sig fram i trafiken på ett effektivt sätt.

Luleå Hockey erbjuder parkering på den stora parkeringsplatsen just utanför Coop Norrbotten Arena. Där följer man med fördel instruktionerna från våra parkeringsfunktionärer som därmed ser till att hålla en god ordning på parkeringen.

Den som parkerar på ett felaktigt sätt riskerar böter från parkeringsbolag eller polisen, beroende på var felparkeringen sker. Pengar som hellre bör stanna kvar i er egen plånbok eller användas för att stötta Luleå Hockey.

För den som inte måste ta bilen så har man alltid fri resa med lokaltrafiken (LLT) från två timmar före nedsläpp mot uppvisande av aktuell matchbiljett eller säsongskort. Detsamma gäller direkt efter matchen är slut så att man även kan åka hem med lokaltrafiken.

För den som kommer från Piteå eller Kalix rekommenderar vi hockeybussarna som går från respektive ort och som dessutom stannar på ett antal hållplatser på vägen.

Klicka här för att läsa mer om hockeybussarna från Piteå och Kalix.