• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Förlust borta mot Mora

8 december 2017 20:23
J20

Luleå Hockeys J20-lag förlorade kvällens bortamatch mot Mora med 2-0. Matchen var länge mållös och hemmalagets mål gjordes sent i den tredje perioden.


Trots skottstatistiken 8-19 i gästernas favör föll inga mål i den första perioden. I den första halvan av den andra perioden hade Mora två frilägen och två powerplay, men trots det lyckades man inte överlista William Josbrandt i Luleå-kassen. Hemmalaget hade förövrigt bara tre skott mot Josbrandt i rond två att jämföra med gästernas 10. I övrigt var det en jämn och ganska tillknäppt period som precis som den första blev mållös.

Jämt och tillknäppt blev det också i den tredje perioden, men efter 13:01 kom det tillslut ett mål i matchen. Erik Jones höll sig framför kassen och slog in en retur som gav hemmalaget 1-0, och av bara farten kom även 2-0 till Mora då Daniel Backman hittade nätet efter ett bra spel i gästernas zon. Luleå plockade ut sin målvakt i jakt på reducering och man skapade också riktigt bra tryck och flera bra målchanser, men puckuslingen ville helt enkelt inte in och slutresultatet skrevs till 2-0.