• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Onsdag Ons 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Klart med LHF:s första SLO

15 juni 2017 20:35
Nyhet

Luleå Hockey har beslutat att tillsätta en SLO (Supporter Liaison Officer) inför den kommande säsongen, för att därigenom ytterligare stärka dialogen med vår supporterpublik.


Förste SLO för Luleå Hockey blir den tidigare ordföranden för LuleåFans, Mattias ”Zelo” Sehlberg.

– Vi har från föreningens sida fört en dialog med LuleåFans, representerade av deras ordförande Stefan Baudin, för att därigenom hitta en person som har ett stort förtroende både inom fansleden och i vår förening. Där har vi enats om att Mattias ”Zelo” Sehlberg känns helt rätt som Luleå Hockeys första SLO, säger VD Stefan Enbom.

En SLO:s huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta samordning och dialog i samband med matcher och att hålla en löpande kommunikation med både supportrar och föreningar för att därigenom långsiktigt stärka den positiva supporterkulturen.

– Vi har redan idag en mycket bra dialog med Luleå Hockey och vill säkra att den kommer vara bra även i framtiden. Det känns därför helt rätt att föreningen inför en SLO som löpande kommer kunna jobba med frågor som rör våra fans på vår egen hemmaplan, men även i relationerna med andra klubbar när deras fans kommer hit eller vi arrangerar våra bortaresor. Det gynnar oss alla om det finns konkurrens på ståplats vid så många matcher som möjligt, säger Stefan Baudin, ordförande för LuleåFans.

Konceptet med SLO kommer närmast från fotbollen där alla elitföreningar idag har en SLO och där man märkbart kunnat stärka sina supporterrelationer.

– Det känns fantastiskt roligt att jag fått den här förfrågan från Luleå Hockey och LuleåFans om att bli föreningens första SLO och att få hjälpa till genom att jobba med frågor som länge legat mig varmt om hjärtat, säger Mattias ”Zelo” Sehlberg, ny SLO i Luleå Hockey.