• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lördag Lör 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Tisdag Tis 14 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lördag Lör 18 November Nov
Tisdag Tis 21 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Lördag Lör 25 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan

Klart med LHF:s första SLO

15 juni 2017 20:35
Nyhet

Luleå Hockey har beslutat att tillsätta en SLO (Supporter Liaison Officer) inför den kommande säsongen, för att därigenom ytterligare stärka dialogen med vår supporterpublik.


Förste SLO för Luleå Hockey blir den tidigare ordföranden för LuleåFans, Mattias ”Zelo” Sehlberg.

– Vi har från föreningens sida fört en dialog med LuleåFans, representerade av deras ordförande Stefan Baudin, för att därigenom hitta en person som har ett stort förtroende både inom fansleden och i vår förening. Där har vi enats om att Mattias ”Zelo” Sehlberg känns helt rätt som Luleå Hockeys första SLO, säger VD Stefan Enbom.

En SLO:s huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta samordning och dialog i samband med matcher och att hålla en löpande kommunikation med både supportrar och föreningar för att därigenom långsiktigt stärka den positiva supporterkulturen.

– Vi har redan idag en mycket bra dialog med Luleå Hockey och vill säkra att den kommer vara bra även i framtiden. Det känns därför helt rätt att föreningen inför en SLO som löpande kommer kunna jobba med frågor som rör våra fans på vår egen hemmaplan, men även i relationerna med andra klubbar när deras fans kommer hit eller vi arrangerar våra bortaresor. Det gynnar oss alla om det finns konkurrens på ståplats vid så många matcher som möjligt, säger Stefan Baudin, ordförande för LuleåFans.

Konceptet med SLO kommer närmast från fotbollen där alla elitföreningar idag har en SLO och där man märkbart kunnat stärka sina supporterrelationer.

– Det känns fantastiskt roligt att jag fått den här förfrågan från Luleå Hockey och LuleåFans om att bli föreningens första SLO och att få hjälpa till genom att jobba med frågor som länge legat mig varmt om hjärtat, säger Mattias ”Zelo” Sehlberg, ny SLO i Luleå Hockey.