• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Förlust hemma mot Brynäs

26 november 2017 14:30
J20

Luleå Hockeys J20-lag förlorade dagens hemmamatch mot Brynäs med 3-1. Gästerna gick till den första pausvilan med ledning 2-0, en ledning man sen spelade på och lyckades behålla.


Luleå hade mest puckinnehav och vann skottstatistiken i den första perioden med 12-5, men trots det var det gästerna som kunde gå till pausvila med ledning 0-2. 03:25 in på matchen avlossade Victor Söderström ett skott från blålinjen som hittade nätet tack vare mycket trafik framför kassen. 0-2 kom sen 12:22 där en olycklig studs ställde Filip Gustavsson i Luleå-kassen där Lucas Gustavsson noterades för målet.

Det blev en väldigt hafsig andraperioden med massor av avblåsningar och inget av laget lyckades få till något ordnat spel. Lagen hade ett par hyfsade chanser var men bra målvaktspel gjorde att rond två blev mållös.

I jakt på kvittering var det hemmalaget som ägde pucken mest hela tiden i den tredje perioden. Men Brynäs spelade bra försvarsspel som gjorde att norrbottningarna skapade få riktigt heta målchanser. Fyra minuter före full tid fick tillslut Luleå in en puck då Viktor Grahn avlossade ett skott som studsade på trafiken framför kassen och sen i mål. Hemmalaget plockade sen ut sin målvakt men väl där skrev David Ojamäe slutresultatet till 1-3 då han la in pucken i den tomma kassen.