• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Framtidsbyggare förlänger

15 maj 2017 15:30
Marknad

Samarbetet mellan Luleå Hockey och framtidsbyggaren BDX fortsätter. Detta då man kommit överens om ytterligare ett avtal med BDX som björnpartner. Det gör att man tillsammans kan fortsätta vara en kraft för offensiv utveckling i ett redan attraktivt län.


Luleå Hockey vill bidra till en positiv framtid i Norrbotten. En viktig partner för detta är framtidsbyggaren BDX. Ett företag som precis som Luleå Hockey vill bidra till ett attraktivt län och en offensiv utveckling av samhället. Det är därför med stolthet vi nu presenterar att vi har tecknat ett nytt avtal med ännu en viktig björnpartner.

Stefan Enbom, VD Luleå Hockey
– BDX är en perfekt partner för oss i Luleå Hockey. Ett företag som verkligen vill bidra till ett attraktivt län där de tar ett stort socialt ansvar och är en verklig framtidsbyggare.

Håkan Nilsson, Utvecklingschef BDX
– Vi är mycket nöjda med att fortsätta vårt samarbete med ett så starkt varumärke som Luleå Hockey. Det vi särskilt uppskattar är föreningens engagemang i länet för både killar och tjejer samt föreningens fokus på vidareutveckling av talanger från norr.

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till entreprenad- och industritjänster. Man jobbar över hela landet med norra Sverige som sin hemmamarknad. I BDX-koncernen ingår moderbolaget BDX Företagen AB samt dotterbolagen BDX Miljö AB, Spånga Distribution AB, Däckproffset i Luleå och Gällivare samt TräTrans AB.