• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Jobba med Live Arena?

18 maj 2017 14:10
nyhet

Till nästa säsong har Luleå Hockey ambitionen att ta nästa steg med våra sändningar på Live Arena för LHF/MSSK och J20-laget. Därför söker vi dig som skulle tycka att det vore roligt att vara med på den resan.


Live Arena är den plattform som hemmamatcherna i SDHL och J20 direktsänds via över internet. Den som vill titta köper antingen ett säsongskort eller ett månadsabonnemang hos Live Arena. Därefter kommer man åt alla sändningar och även arkivfunktionen för de matcher som sänts via Live Arena.

Det vi behöver hjälp med i Luleå Hockey är någon/några som är intresserade av att kommentera matcherna, antingen som huvudkommentator eller som bisittare/expert. Du som skulle vilja göra detta behöver ha ett stort hockeyintresse och brinna för att ständigt utvecklas.

Vi är även intresserade av dig som skulle vilja vara med och filma matcherna och sköta mer av det tekniska kring våra sändningar (exempelvis repriser). Även här gäller att du har ett stort hockeyintresse och att du har god erfarenhet av datorer och annan teknik.

Upplägget kring arbetet med Live Arena är helt på ideell basis. Det utgår alltså ingen lön, men det möjliggör för dig som älskar hockey och som skulle vilja lära dig mera inom området att göra detta tillsammans med likasinnade.

Om det låter intressant, skicka e-post till [email protected] med information om vilken roll du skulle kunna tänka dig och vilken bakgrund och erfarenheter som du känner skulle vara till din fördel för arbetet med Live Arena.

Länk till Live Arena Hockey.