• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

LHF: are till landslagsläger

21 november 2013 15:30

Under måndagen meddelade Team 17-landslagets förbundskapten Torgny Bendelin vilka spelare som ska delta i Elitcampen 9-12 december. Med i truppen finns två spelare från Luleå Hockey.


Den 9 -12 december hålls Svenska Hockeyförbundets Elitcamp för U17-spelare i Norrtälje. Lägerverksamheten går ut att på att utveckla de största talangerna i svensk ishockey och på programmet står såväl träningar som internmatcher. Med i truppen är två spelare från Luleå Hockey – anfallaren Einar Emanuelsson samt backen Gustav Bouramman, bägge födda 1997.

- Einar Emanuelsson är en otroligt skridskostark och teknisk spelare, säger Stefan ”Skuggan” Nilsson, Sportchef för LHF Unga tillika tränare för Luleå Hockeys J18-lag.
- Han har ett bra skott och en god spelförståelse och vi är otroligt nöjda över hans prestationer den här hösten. Einar har gått genom J18-laget och spelar nu permanent med J20-laget trots att han bara är sexton år.

- Gustav Bouramman är en stor talang och kan liknas vid en Erik Karlsson-kopia med otroliga offensiva kvaliteter. Precis som Einar har han också gjort en riktigt bra höst och tagit plats i J20-truppen, avslutar ”Skuggan”.