• Huvudsponsorer

Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Idag 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar

Michael Lindgren inför sextondelsfinalen

7 mars 2018 14:07
J18

Luleå Hockeys J18-lag möter Arlanda i sextondelsfinal där Arlanda har hemmaplan i match #1 den 8/3 och Luleå Hockey har hemmaplan i match #2 och eventuell match #3. Hemmamatcherna spelas lördag 10/3 och ev söndag 11/3.


Laget slutade på en sjundeplats och så här summerar tränaren vårsäsongen.

– Vi kom från ett långt juluppehåll och hade svårt att hitta intensiteten, tempot och drivet både på träning och match vilket gjorde att det blev en tung start på serien. Vi hittade sen tillbaka och visade vilket bra lag vi är då vi gör jobbet fullt ut och är noggranna, då är vi väldigt svårslagna. Jag är otroligt nöjd över hur hårt grabbarna har drivit på träningarna både på is och med fysen under hela säsongen.

Man har mött Arlanda två gånger under säsongen där det först blev förlust på bortaplan med 6-4 som följdes upp med en klar 8-0 seger hemma.

– Bortamatchen var ingen höjdare för oss, det är en av våra sämre insatser, vi slarvade väldigt mycket. I hemmamatchen spelade vi riktigt bra och var det klart bättre laget där det rann iväg i den tredje perioden.

I och med sjundeplatsen fick man välja sextondelsfinal-motståndare och valet föll då på Arlanda.

– Det ska bli jätteroligt och spännande att gå in i slutspelet. Arlanda är ett skridskostarkt lag som spelar väldigt rakt vilket vi tror ska passa oss bra. Men oavsett motstånd måste vi vara skärpta och det kommer att krävas en 100-procentig insats för att vi ska nå åttondelsfinal, säger tränaren Michael Lindgren.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.