• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Torsdag Tor 15 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Idag 21 Mars Mar
Fredag Fre 23 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Söndag Sön 25 Mars Mar

Berglund förlänger

1 januari 2018 15:35

Som första nyhet 2018 kan vi berätta att centern Jonas Berglund förlängt sitt korttidskontrakt med Luleå Hockey så att det numera gäller till och med säsongen 2019/2020.


Jonas Berglund kom till Luleå Hockey som en ersättare för skadade spelare och Isac Lundeström som är och spelar JVM. På de matcher som han hunnit spela sedan dess har han visat framfötterna så pass mycket att han erbjudits och accepterat en kontraktsförlängning.

Ulf Engman, vice General Manager
— Jonas Berglund har varit riktigt bra de fem matcher som han spelat än så länge. Han har utvecklats mycket sedan han senast spelade för Luleå Hockey och spelar med en stor pondus och trygghet i sitt spel. Det känns därför riktigt roligt att vi kommit överens om ett avtal med honom fram till och med 2020.

Jonas Berglund
— Det känns riktigt roligt och fantastiskt kul att jag får vara kvar och spela med Luleå Hockey - något som jag strävat efter sedan jag kom tillbaka hit i mitten på december. Jag visste att jag har utvecklats som hockeyspelare de gångna åren, så det känns extra kul att både tränare och GM sett det och velat behålla mig. Därför var det en självklarhet att skriva på när möjligheten gavs.