• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar

Klang och jubel då Luleå Hockey vann

25 november 2017 20:23
SHL

Luleå Hockey tog sig upp på vinnarspåret igen och det blev en riktig klang- och jubelföreställning av norrbottningarna. 6-0 blev slutsiffrorna då man hemmabesegrade Karlskrona Hockey.


Luleå Hockey fick en kanonstart på matchen med chansen i powerplay omgående och det förvaltade man på bästa sätt. 1-0 efter 02:17 genom Robin Kovacs serverad av Niklas Olausson och Johan Harju. Direkt efter det kom norrbottningarna undan med hjärtat i halsgropen då man drog på sig tre raka utvisningar där man bland annat fick spela tre mot fem i drygt en halv minut. Till råga på allt hade Karlskrona en puck i ribban just när hemmalaget blivit fulltaliga - så nära var det 1-1. Istället gjorde norrbottningarna psykologiskt viktiga 2-0 genom Johan Harju, passning från Niklas Olausson, i periodens slutminut.

Den andra perioden blev aningen avvaktande sett till spelet men med fem minuter kvar kom blytunga 3-0 genom Emil Larsson, snyggt assisterad av Isac Lundeström. Och om det målet var blytungt så var det inget emot det fjärde målet som var, låt oss säga platinatungt. Med endast tre tiondelar kvar av den andra perioden gick Robin Kovács skott över mållinjen till 4-0. Kovacs andra mål för kvällen men behållningen i det målet var helt klart Niklas Olaussons passning där centern visade upp ett spelsinne av högsta klass. Målet i powerplay och för övrigt Olaussons tredje passningspoäng för kvällen.

Med 4-0 inför den tredje perioden var uppförsbacken såklart tung för gästerna och Luleå Hockey lyckades kontrollera händelserna tämligen väl. Halvvägs in i perioden ökade Emil Larsson på till 5-0 då han slet sig loss i numerärt underläge och fem minuter från slutet fastställde Daniel Sondell slutresultatet till 6-0 genom ett rungande slagskott från vänsterkanten.