• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

AIK straffade Luleå

29 oktober 2017 15:11
J20

Luleå Hockeys J20-lag förlorade dagens bortamatch mot AIK efter straffar. Det var en svängig match där tillslut hemmalaget drog det längsta strået.


Det blev en jämn och målrik förstaperiod där Luleå precis som i gårdagens match öppnade målskyttet med ett tidigt mål i powerplay, och det var ett vackert sådant där Marcus Collin skickade in 0-1 efter ett klapp klapp-spel med Gustav Willman Borvik och Noel Gunler. Fyra minuter senare kvitterade Hemmalaget då Nils Höglander slog in en retur. Kort därefter återtog gästerna ledningen då Lucas Jidenius hittade en fri Christoffer Björk framför kassen som inte gjorde något misstag. Men AIK fick sista ordet i perioden då Höglander gjorde sitt andra mål för dagen då han snappade upp en lös puck och överlistade sen William Josbrandt i Luleå-kassen.

Josbrandt fick dock revansch på det sena insläppta målet i den första perioden då han lyckades rädda två frilägen i början av den andra. Halvvägs in på matchen fick norrbottningarna chansen att spela fem mot tre, en chans man också tog vara på då Anton Andersson pricksköt in 3-2. Det blev sen lite mer tillknäppt spel och 3-2 stod sig perioden ut.

Gästerna började den tredje perioden med att klara av ett tre mot fem-läge. Man försvarade sig sen bra men 11:38 in på perioden spelade hemmalaget till sig ett friläge och lyckades kvittera genom Sebastian Hedén. Och av bara farten kom även 4-3 till AIK strax därefter då Felix Dahlgren hittade nätet. Men hemmalaget drog sen på sig en utvisning och i spel i numerärt överläge kvitterade Gustav Willman Borvik matchen till 4-4, endast elva sekunder efter AIKs ledningsmål.

Matchen gick till förlängning som blev mållös och i straffläggningen var det hemmalaget som var det effektivare laget och fixade därmed bonuspoängen.