• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 November Nov
Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Tisdag Tis 2 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Torsdag Tor 11 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar

Suddenförlust hemma mot MODO

2 december 2017 20:40
SDHL

Luleå Hockey/MSSK förlorade kvällens hemmamatch mot MODO med 3-2 efter förlängning. Hemmalaget hade 2-0 men gästerna kom ikapp och knep sen bonuspoängen i sudden.


Hemmalaget öppnade matchen piggt och skapade direkt några bra chanser. 06:45 kom också utdelning då Johanna Fällman hittade Anja Stiefel framför mål som sköt in 1-0. Kort därefter drog gästerna på sig en utvisning och i det numerära överläget pangade Rebecca Stenberg in 2-0 med ett slagskott. MODO lyfte sen upp sitt spel i slutet av den första perioden och skapade även några farliga målchanser, men då stod Anna Amholt stabilt mellan stolparna och såg till att LHF/MSSK gick till pausvila med ledning 2-0.

Det blev en jämn och fartfylld andraperiod med böljande spel där bägge lagen skapade flera chanser var. Trots många bra lägen föll bara ett mål i rond två och det var gästerna som gjorde det då Michela Cava kom fri och satte 2-1 halvvägs in på matchen.

03:48 in på den tredje perioden kvitterade bortalaget på en kontring där Katilyn Tougas hittade Celine Tedenby framför kassen som sköt in 2-2. Det var sen kamp om varje millimeter på isen där bägge lagen gick för tre poäng. LHF/MSSK fick i slutet av perioden två chanser i numerärt överläge, men man lyckades inte utnyttja de chanserna och matchen gick till sudden.

Hemmalaget fick sen i förlängningen ännu en chans i powerplay, men man fick inte riktigt ordning på spelet och istället kunde Jenelle Kohanchuk fixa bonuspoängen till gästerna med ett rappt maskerat handledsskott.