• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Idag 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Ida Boman inför hemmapremiären

14 september 2017 18:04
SDHL

Då var det äntligen dags för hemmapremiär för Luleå Hockey/MSSK. Dubbelmöte mot Linköping väntar i Coop Norrbotten Arena.


Det blev en lyckad start på SDHL för norrbottningarna och trots ett tufft schema med fyra bortamatcher på fyra dagar lyckades laget kamma hem full pott.

– Jag var lite chockad att vi lyckades ta full pott. Det är alltid svårt i början på säsongen då vi inte riktigt vet hur vi står oss mot alla andra lag. Jag visste att vi är ett bra lag och att vi skulle ta poäng men att vi skulle ta full pott hade jag inte riktigt räknat med, speciellt så här i början av säsongen mot riktigt bra motstånd fyra dagar på raken, säger backen Ida Boman.

Dubbelmöte mot Linköping väntar som sagt och backen Ida Boman är laddad inför det

– Det ska bli jättekul att få spela på hemmaplan inför våra fantastiska fans. Det betyder mycket för oss att fansen ställer upp och vi känner ett stort stöd. Det är inget annat lag som har fans på samma sätt som vi har, det lockar även ännu fler folk till arenan.

Hur ska ni spela för att kunna ta full pott i helgens matcher?

– Vi ska fokusera på vårt spel och göra det till 100%. Allt måste sitta då det är ett jättebra lag vi möter och vi får inte fuska på någonting

Vad är det svåraste med att spela back mot ett topplag som Linköping?

– Det är nog att dem är väldigt skickliga individuellt, det gäller att hela tiden ligga på rätt sida. Det gäller att vi är samlade i försvaret och pratar mycket med varandra för när dem kontrar går det fort.

Kom gärna och se våra fantastiska damer och några av världens bästa damhockeyspelare bjuda på underhållning, hockey upplevs bäst på plats! Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga SDHL-matcher sänds.