• Huvudsponsorer

Söndag Sön 14 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Söndag Sön 21 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Fredag Fre 26 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Söndag Sön 28 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Fredag Fre 2 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Onsdag Ons 7 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar

Luleå Hockey fick inte hål på Kilpeläinen

21 september 2017 21:35
SHL

Luleå Hockey gjorde en spelmässigt bra insats borta mot Örebro där man var det spelförande laget. Totalt sköt man 33 skott mot motståndarmålet men målvakten Eero Kilpeläinen var omutlig och nollade norrbottningarna.


Förutom för en trevande inledning på matchen och några otursminuter i den andra perioden gjorde Luleå Hockey en fin insats, framförallt offensivt, borta mot Örebro Hockey under torsdagskvällen. Norrbottningarna visade prov på finess i anfallsspelet och var nära att ta ledningen redan i den första perioden då Pontus Själin hade ett ribbskott som studsade ner farligt nära mållinjen.

I den andra perioden såg det sedan ut som att ett ledningsmål för norrbottningarna låg i luften – då kom kallduschen. 1-0 till Örebro efter vunnen tekning och backskott och innan Luleå Hockey sorterar ihop sig kom också 2-0 drygt minuten senare.

Luleå Hockey jagade och skapade matchen igenom och vissa stunder var det norrbottningarna för hela slanten men hemmalaget nye målvakt Eero Kilpeläinen agerade rena väggen och gästernas chanser var förgäves. Man fick helt enkelt inte mål på målvakten och matchen slutade 2-0 trots skotten 18-33.

På lördag är det dock upp på hästtryggen igen för Luleå Hockey som då tar emot Djurgården Hockey.