Luleå Hockey föll borta mot Rögle
Publicerad: 2022-11-26
SHL
Luleå Hockey föll under lördagen borta mot Rögle. Vårat Gäng fick jaga större delen av matchen som slutade 3-1.

Matchen inleddes med två lag som stångades mot varandra i ett högt tempo och även om spelet stundtals böljade fram och tillbaka så höll bägge lagen varandra ifrån att hitta avslut på mål (4-6 i skott efter första. Rögle tog ledningen efter sex spelade minuter men Luleå Hockey replikerade genom ett powerplaymål från Julius Honka vid tiden 09:38.

Den andra perioden var rätt lik den första med något fler avslut på mål och ett av dessa hittade in i nät. Hemmalaget fick till ett långt anfall på Luleå Hockey och kunde till slut sätta dit pricken över i: et genom att ta tillbaka ledningen.

I den tredje perioden så jagade Vårat Gäng kvittering och fick till en del press men fick till slut se Rögle skicka in pucken i tomt mål i slutminuterna då gästerna plockat ut målvakten i jakten på kvittering. 3-1 till Rögle alltså och nu vänder Luleå Hockey hem till Norrbotten för match hemma mot Frölunda på tisdag.