Nu kan du förlänga ditt säsongskort!
Publicerad: 2024-04-19
Från och med idag kan du som säsongskortsinnehavare förlänga ditt säsongskort. Du som hade säsongskort säsongen 2023/2024 ska redan ha fått epost med länk och information om hur du går till väga.

Intresset kring Vårat Gäng är större än någonsin. Förra säsongen sålde vi rekordmånga säsongskort och vi hade en beläggning i SHL på hela 99,8%. Även i SDHL hade vi en fantastisk publikutveckling där vi ökade vårt publiksnitt i grundserien med 40% jämfört med säsongen innan. Säsongen kröntes i guldmatchen där vi hade nära 6000 personer på plats!

Vi är enormt glada över det enorma intresset kring vår förening. Samtidigt vill vi att så många som möjligt ska kunna få ta del av våra matcher på hemmaplan. Det medför att vi har satt en begränsning på 4.000 säsongskort som vi kommer sälja denna säsong. Men du som hade säsongskort förra säsongen har såklart chansen att förlänga det för säsongen 2024/2025!  

Vill du teckna ett helt nytt säsongskort för kommande säsong kan du skriva upp dig på vår kölista här. Vi kommer kontakta dig allt eftersom säsongsplatser blir tillgängliga.

På kölistan kommer medlemmar ha förtur till att teckna nya säsongskort. Vill du bli medlem eller förlänga ditt medlemskap gör du det här.

Har du inte fått ditt mail som säsongskortsinnehavare? Kontakta oss på [email protected].

Våra huvudsponsorer