Seger igen mot Göteborg
Publicerad: 2019-01-20
SDHL
Luleå Hockey/MSSK vann dagens bortamatch mot Göteborg med 5-1. Gästerna satte spiken i kistan i början av den andra perioden där man gjorde tre snabba mål.

Norrbottningarna dominerade spelet i den första perioden, man fick dock nöja sig med ett mål. Och det kom i numerärt överläge då Ronja Savolainen styrde in ett skottpass från Rebecca Stenberg.

LHF/MSSK fick sen ordentlig utdelning i början av mittronden där man gjorde tre mål inom loppet av fyra minuter. Ebba Berglund pangade in 0-2 med ett slagskott, Linn Peterson slog in 0-3 på en retur och Jenni Hiirikoski sköt in 0-4. Det blev dock inga fler mål i perioden.

Savolainen stötte in 0-5 07:18 in på den tredje perioden efter ett vackert pass från Michelle Karvinen. Göteborg lyckades sen få in en kasse och reducera till 1-5 då Anna Borgfeldt fick på ett vasst skott, ett resultat som stod sig matchen ut.