MÅNDAG 15/3
- Vår egna pyttipanna med lättbakade ägg 63°C & inlagda rödbetor
- Pannbiff med löksky, rårörda lingon & rostade potatisslantar
- Spagetti Carbonara
TISDAG 16/3
- Friterad torsk med remouladsås och krossad potatis med citron & dill
- Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka & potatismos
- Stekta nudlar med kyckling & grönsaker
ONSDAG 17/3
- Grillade karrékotletter med chilibearnaisesås & rostade rotsaker & potatis
- Biff a'la Lindström med rödvinssky, saltgurka & krossad potatis
- Stuvade makaroner med stekt falukorv
TORSDAG 18/3
- Yoghurtmarinerade stekta kycklinglårfilér med tzatziki & rostade potatishalvor
- Oxjärpar med pepparsås & stekt potatis
- Pasta Casareccia med ostsås, bacon & svamp
FREDAG 19/3
- Grillad fläskfilé med bearnaise & pommes frites
- Fetaostgratinerade biffar med rödvinssky & vitlöksrostad potatis
- Gorgonzolapasta med räkor, dill & spenat
VECKANS VEGETARISKA
- Ugnsomelett med svamp, fetaost, potatis, rostade rödbetor & honungsyoghurt