• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Summering av jubileumsåret

31 december 2017 14:40
Blogg

Vi närmar oss slutet på jubileumsåret 2017. Ett år som har präglats av en kursändring med reviderad strategi, jubileumsaktiviteter och ökat fokus på socialt ansvar i samhället. När året nu avslutas andas vi alla en stor framtidstro med stabilitet och harmoni.


Luleå Hockey är i nuläget i ett bra läge. Anledningen till detta är att massor av människor i och omkring föreningen har gjort ett enastående bra arbete tillsammans. Vi är på offensiven inom flera olika områden. Det vi har fokuserat på det senaste året är exempelvis följande:

  • Utarbeta och kommunisera en reviderad sportslig strategi baserad på Identitet och Utvecklingskraft. Att utifrån detta forma en sportslig organisation med fokus på att förbättra den dagliga verksamheten.

  • Fördjupa vårt arbete i samhället via vårt nya koncept: SANT, Socialt Ansvar i Norr - Tillsammans. Ett koncept som bygger på våra värderingar och fokuserar på ”Schysst kompis” och ”Respekt mellan killar och Tjejer”.

  • Ytterligare öka vår satsning på Dam- och tjejhockeyn. Föreningen jobbar hårt för att Ge tjejerna chansen med det långsiktiga målet med Ishockey på lika villkor i en jämställd förening.

  • Fördjupat samarbete med våra Fans och supportrar via exempelvis införandet av en SLO – en fansombudsman. En medlemsstyrd förening som värnar identitet och gemensamma värderingar är vårt gemensamma fokus. Vi gör det Tillsammans!

Med ovanstående kursändring så har vi fått en gemensam stark grund att stå på inför framtiden. Föreningen har en stolt historia med stark utveckling under 40 år. Vi känner att vi nu är på väg att säkra en positiv utveckling de kommande åren.

I SHL har vi med en ny sportslig ledning och ett nytt ledarteam runt laget lyckats över förväntan att hantera nystarten. Vi är alla fullt medveten om att det kommer att ta tid för nya ledningen och tränarna att bygga en lag som kan kontinuerligt tillhöra toppen. Vi bygger med stort tålamod och långsiktighet. Trots flera jobbiga skador har vi gjort många bra prestationer under hösten. Det som gläder oss mest är att laget andas vår identitet.

I SDHL har vi klarat hösten på ett mycket bra sätt. Vi har endast förlorat en match hittills under serien. Föreningen är i ett mycket bra läge att nå en topplacering i SDHL och därefter gå fullt ut för att nå målet att återigen spela SM-final inför en fullsatt Coop Norrbotten Arena.

När vi nu blickar in mot det nya året så gör vi det med stor tillförsikt. Vi ser fram emot en mycket spännande vår för våra två elitlag och även för våra två juniorlag. Samtidigt så jobbar vi vidare med våra strategiska aktiviteter där vi strävar mot vår vision ”Vinnande känslor och Hållbar framgång”. En vision som har sin grund i att så många som möjligt ska tycka om vår förening. Gilla föreningen för att vi gör bra saker på isen och i samhället. Gilla föreningen för att vi står för bra saker utifrån sunda värderingar. Vi är utmanaren från Norr som skapar glädje och stolthet i länet.

Föreningens offensiva resa fortsätter med full kraft och vi gör det tillsammans.

Gott Nytt År!