Sista chansen att förnya säsongskortet
Publicerad: 2019-06-17
Nyhet
Du som inte redan förlängt ditt säsongskort och vill vara säker på att behålla din plats behöver göra det före torsdag 20/6 kl 10:00 – annars släpps platsen till allmän försäljning.

Torsdag 20/6 kl 10:00 är även tidpunkten som gäller för att lösa Ståplats All Inclusive till superpriset 1695kr – vilket sedan några år tillbaka är SHL:s bästa ståplatserbjudande och som gäller som entré för att se ALLA våra matcher och stötta våra lag genom hela säsongen.

Du som inte redan förnyat ditt säsongskort kan oftast lösa det på egen hand via biljett.luleahockey.se. Men är det så att du hellre vill göra det via Luleå Hockeys kontor så går det bra.

Kontorets öppettider vecka 25
- måndag, tisdag och torsdag 08:00-16:00
- onsdag 10:00-16:00
- lunchstängt vardagar 11:30-13:00
- Kontoret har stängt för semester under juli månad.

Gör så här för att förnya ditt säsongskort:
1 Logga in på biljett.luleahockey.se
- har du inte loggat in tidigare eller har glömt ditt lösenord så klickar du på ”glömt lösenord” så skickas ett nytt lösenord till din mail. Det kan ta ett tag, kolla även i skräpkorgen om du inte får mailet.
2 Klicka på ”mina säsongskort”
3 Välj ”förnya säsongskort”
4 Välj vilket typ av kort du vill ha (ALL INCLUSIVE eller BASIC)
5 Välj ”biljettyp” (sittplats, rullstolsplats, student, pensionär eller ledsagarplats) genom att klicka ”välj denna säsong”
6 Betala

Hämta ut ditt säsongskort från och med första isträningen
Du som redan betalat för ditt säsongskort kan hämta ut det i samband med den första isträningen som är fredagen den 2 augusti eller via LHF:s kontor från och med den 5 augusti. Mer information om den första isträningen kommer under sommaren.

Köp själv via biljett.luleahockey.se
Du som inte haft säsongskort tidigare och som vill teckna ett nytt säsongskort kan göra det själv via biljett.luleahockey.se. Löser du ditt säsongskort den vägen kan du även välja om du vill göra en avbetalning på 3, 6 eller 9 månader.

Läs mer om våra olika säsongskort och vilka priser som gäller via luleahockey.se/sasongskort

LHF Kommunikation Robert Hedlund