• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Ledarteamet förlänger

8 februari 2018 19:40
SDHL

I samband med torsdagens hemmamatch presenterade huvudtränare Fredrik Glader den positiva nyheten att hans assisterande tränare Oscar Häggström och Malin Holmqvist väljer att fortsätta i ledarteamet för Luleå Hockey/MSSK i ytterligare en säsong.


Fredrik Glader
– Det känns jättebra att få fortsätta att jobba med både Oscar och Malin. Det innebär förutom att vi får behålla två kompetenta ledare även att vi får en värdefull kontinuitet på ledarsidan, där vi mer och mer kunnat hitta våra roller.

– Oscar jobbar mycket med video och att hitta detaljer som vi kan förbättra i vårt spel och i spelarnas agerande ute på isen. Vilket blir allt viktigare i dagens ishockey där marginalerna blir mindre och mindre i takt med att alla lag blir bättre och bättre.

– Malin betyder otroligt mycket för gruppen med sina ledaregenskaper - att kunna se och jobba med individer – framför allt med det mentala. Vilket både gäller spelarna och oss övriga ledare. Hon kommer dessutom med bra sportslig input som är nyttig för laget.

Oscar Häggström
– Ju mer man kommit in i rollen desto roligare har det blivit att jobba med LHF/MSSK, därför känns det jättekul att få fortsatt förtroende som en i ledarteamet för framtiden. Det känns som att ju mer man kommit in i det, desto mer ansvar har jag kunnat ta – så det skall bli väldigt spännande att se var det här kommer ta vägen i framtiden.

Malin Holmqvist
– Det har varit ett jätteinspirerande, spännande och roligt första år för mig inom hockeyn, Jag är väldigt ödmjuk över att få vara en del av den här gruppen och föreningen. Och jag ser nu fram emot att få vara med ytterligare på den fortsatta resan.